Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Når du fyller ut kontaktskjema så sendes all informasjon som du legger inn i skjema til oss som e-post, dette kan inkludere navn, telefonnummer, e-postadresse og beskjed til oss. Denne informasjonen blir lagret i ubegrenset tid, for at vi skal kunne ha oversikt over service- og behandlingshistorikk for våre brukere. Fordi e-postsystemet er ukryptert bør man unngå å sende sensitiv informasjon per e-post.

 

Informasjonskapsler

Hvis du bruker en tjeneste, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du skal bruke tjenesten. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Her gjelder de eksterne nettstedenes egne personvernerklæringer.

 

Innebygd innhold kommer fra følgende nettsteder:

 

Google

Finn

Santander

Gjensidige    

 

Statistikk

Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeratferd på våre nettsider. Dette verktøyet lagrer cookies med din brukeratferd, her blir ingen personlig informasjon samlet, da vi har deaktivert innsamling av IP-adresser.

Hvis du ikke vil tillate Google å samle brukeratferd, så må du slå på ‘Do Not Track’. Datahjelperne.no har en veiledning i hvordan du slår på ‘Do Not Track’ funksjonen i nettleseren.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Google LLC

Google LLC er et amerikansk multinasjonalt teknologiselskap som spesialiserer seg på internettrelaterte tjenester og produkter, som inkluderer online-annonseringsteknologi, søkemotor, cloud computing, programvare og maskinvare.

Google Analytics deler brukeradferd med Google LLC, men det er ikke noe personlig data som blir delt, da vi har deaktivert innsamling av IP-adresser.

 

  

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettstedet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-klassevurdering, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet.

Servere driftes av Baggy Media AS og de står for nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak. Serverne ligger hos Hetzner, som er en profesjonell og anerkjent hosting leverandør og holder til i Tyskland.

 

Endringer

Vi kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår.

 

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller henvendelser til personvern kan dere ta kontakt på post@automode.no

 

Du kan klage på hvordan vi behandler dine opplysninger til

Datatilsynet

E-post: postkasse@datatilsynet.no

Telefon: 22 39 69 00.

Kom og besøk Automode for en trygg bilhandel

Botshaugtangen 44B, 2080 Eidsvoll

© 2018 bav automode.com. nettside designet av SA Solutions.